FRAGT KUN 29 DKK - GRATIS OVER 499 DKK · UDVIDET RETURRET · GRATIS RETUR!

Hvad er en god barselsgave?

Oprettet den 02 Oktober 2016

Barselsgave til babyAt blive mor er utrolig givende og meningsfuldt og derfor vil man gerne som gavegiver finde en gave af betydning som er unik, overraskende og i god kvalitet. En barselsgave til baby og mor vil bringe glæde i en periode som er fyldt med både spænding og usikkerhed.

Og en lille nybagt familie har brug for mange ting til den lille baby, og ofte har familien selv været ude og købe alt det praktiske, f.eks puslepude, ammepude, sengerand og babysengetøj, sutter, babybadekar, stofbleer mm.
Og der er mange ting der skal bruges penge på som ny familie, og det er ikke sikkert at der er råd til alt det lækre babytøj, alt luksus babytøjet. Derfor indeholder en god barselsgave gerne noget rigtig lækkert som forældrene bliver glade for.

Alle mødre ved at en graviditet er både dejlig og til tider stressfuldt og mod slutningen kan det også være hårdt for kroppen at bære den ekstra vægt. Oveni kommer alle hormonerne der raser i kroppen. Den første tid som nybagt mor er også en tid hvor man skal finde sin nye rolle og finde sin egen måde at være mor på. Man er ekstra sårbar i denne barselstid, og mange mødre kender til at længes efter noget forkælelse og luksus i en periode hvor der ikke er tid til at prioritere sig selv.

Hvis du selv har været gravid, eller selvom du ikke har, kan det være svært at vide netop hvilke værdier den nybagte mor værdsætter. Man vil helst ikke købe noget forkert, så det er vigtigt for dig at finde en gave af god kvalitet, med holdbare produkter som rammer lige i hjertet og er den perfekte barselsgave til mor. Så at købe en barselsgave kan tage tid, da man gerne vil finde den helt rigtige barselsgave.

Hvad er en god barselsgave?

barselsgave til babyDet traditionelle valg er en mor/barn buket. Enhver kvinde vil altid blive glad for en flot buket blomster og det er en god gaveidé, men blomsterne har dog en begrænset levetid og blomsterne er ikke til meget gavn for den kommende baby.
Her kan du finde holdbare og gode bud på barselsgaver, og som både er luksus og samtidigt, for at være på den sikre side, også er fri for skadelige stoffer. Find eksempler på barselsgaver her

Tidligere artikler

 • Hvad er en god barselsgave?

  Oct 02 2016

  At blive mor er utrolig givende og meningsfuldt og derfor vil man gerne som gavegiver finde en gave af betydning som er unik, overraskend...

 • Uld til børn

  Oct 02 2016

  Et vuggestue- eller børnehavebarn skifter ofte mellem at lege ude og inde, og er også ofte meget aktive. De kommer hurtig til at svede og...

 • Hvad er et Babyshower?

  Aug 23 2016

  Traditionen med at holde babyshower stammer fra USA, men er en tradition som er spredt til flere europæiske lande og som også nu er ved a...

Følg os på Instagram

Følg os på Facebook

Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld for at modtage nyhedsbrev med nyheder og gode tilbud