FRAGT KUN 29 DKK - GRATIS OVER 499 DKK · UDVIDET RETURRET · GRATIS RETUR!

Hvad er et Babyshower?

Oprettet den 23 August 2016

baby shower gaverTraditionen med at holde babyshower stammer fra USA, men er en tradition som er spredt til flere europæiske lande og som også nu er ved at blive en tradition i Danmark.

Et babyshower afholdes typisk 1-2 måneder før termin, og arrangeres af veninder, søskende eller måske den kommende mors mor. Ofte er et babyshower en surprise-party, det kan godt være aftalt, under alle omstændigheder er det ikke den kommende mor som står for arrangementet. D.v.s. at det er gæsterne som står for hele arrangementet med mad, pynt mm. Ofte pynter veninder og familie op i enten drengefarver eller pigefarver, afhængig af hvilket køn babyen har.

Et  babyshower er en hyggelig fest hvor der tales om babyer, bekymringer i forhold til babyen, det at blive mor mm, og hvor andre mødre i familien og venindekredsen giver gode råd til den kommende mor.

Babyshower idéer

I den amerikanske udgave af et babyshower er der tradition for flere selskabslege som f.eks. At skifte ble på en dukke, gætte på omfanget af moderens mave o.a. Man kan vælge at tage disse lege med, men det vigtigste er dog at man mødes om den gravide og sammen med hende har en hyggelig dag.

 

Gaver til babyshower


Gaver til baby showerMange vil gerne give en babyshower gave som den kommende mor bliver glad for og sætter pris på. Derudover må gaven også gerne tage sig godt ud, og der må gerne være sammenhæng mellem de ting man har valgt at give som gave til babyen.

Som førstegangsfødende har man brug for en masse ting til den kommende baby. Til et babyshower er der tradition for at give den kommende mor gaver som hun kan bruge til den lille nyfødte efter fødslen. Babyshower gaver som gæsterne har med indeholder ofte tøj og tilbehør til den første tid efter fødsel, og kan sammenlignes med den tradition som vi kender i Danmark, nemlig barselsgaver.

Her kan ses eksempler på gaver til babyshower og babyshower idéer.

Tidligere artikler

 • Hvad er en god barselsgave?

  Oct 02 2016

  At blive mor er utrolig givende og meningsfuldt og derfor vil man gerne som gavegiver finde en gave af betydning som er unik, overraskend...

 • Uld til børn

  Oct 02 2016

  Et vuggestue- eller børnehavebarn skifter ofte mellem at lege ude og inde, og er også ofte meget aktive. De kommer hurtig til at svede og...

 • Hvad er et Babyshower?

  Aug 23 2016

  Traditionen med at holde babyshower stammer fra USA, men er en tradition som er spredt til flere europæiske lande og som også nu er ved a...

Følg os på Instagram

Følg os på Facebook

Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld for at modtage nyhedsbrev med nyheder og gode tilbud