FRAGT KUN 29 DKK - GRATIS OVER 499 DKK · UDVIDET RETURRET · GRATIS RETUR!

GOTS - Global Organic Textile Standard

Oprettet den 22 Oktober 2015

GOTS er et globalt anerkendt mærke som er et af verdens førende standarder for økologiske tekstiler. 

GOTS - Global organic textile standard

For at opnå GOTS certificeringen på sine produkter kræver det en kontrolleret produktion i hele virksomhedens forsyningskæde og produktions linje.

For din familie og dig betyder dette at mærket sikrer at produktet er produceret med kontrollerede kemikrav til toksicitet og nedbrydelighed.
Samtidigt er der i mærket også stillet krav til miljøet og krav til et socialt ansvar for de ansatte.

Hos VELSKABT fører vi flere mærker som er GOTS certificeret:

Cam Cam er et dansk mærke som producerer i 100% GOTS bomuld. Cam Cam laver sengetøj, sengerande, lækre quiltede tæpper o.m.a.

Engel producerer efter de højeste standarder, hvor en del af deres tøj er certificeret med GOTS. Engel producerer primært undertøj, bodyer og de meget lækre uldfleece dragter.

Selana er GOTS certificeret  og er specielt kendt for sine klassiske striktrøjer. Selana laver også strømpebukser, salopettes, huer og vanter.  

Tidligere artikler

 • Hvad er en god barselsgave?

  Oct 02 2016

  At blive mor er utrolig givende og meningsfuldt og derfor vil man gerne som gavegiver finde en gave af betydning som er unik, overraskend...

 • Uld til børn

  Oct 02 2016

  Et vuggestue- eller børnehavebarn skifter ofte mellem at lege ude og inde, og er også ofte meget aktive. De kommer hurtig til at svede og...

 • Hvad er et Babyshower?

  Aug 23 2016

  Traditionen med at holde babyshower stammer fra USA, men er en tradition som er spredt til flere europæiske lande og som også nu er ved a...

Følg os på Instagram

Følg os på Facebook

Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld for at modtage nyhedsbrev med nyheder og gode tilbud